Hoi hoi hoi! Štai ir paskutinė II etapo užduotis (: Taigi, kas įvyko prieš tai? Prieš tai, kai atjojo fotografas ir visus „nufotkino“? O buvo taip…

Pasaka "Kas įvyko prieš tai?"

Už jūrų marių, už devynių girių, ant kalno stovėjo ofisas. Jo bokšte įkalintos dvi prinsesės dirbo ten po 40 valandų per savaitę! O apie pabėgimą nei kalbos būti negalėjo! Tad ir dirbo vargšės princesės, alino savo baltąsias rankeles, verkė savo akeles ir dienos šviesos nematė.
Toje šalyje daugybė riterių pasakodavo apie savo drąsą, tačiau niekas taip ir nesugebėdavo princesių išvaduoti. Iki tol, kol akiratyje pasirodė riteris, vardu Knaitas. Jis sėdo ant savo žirgo Iž Su Loveliu, pasiėmė savo stebuklingąjį kardą, skriete nuskriejo į ofisą, kardu pramušė didžiulę skylę ir pradėjo raginti princeses, kad šios kuo greičiau sėstų ant žirgo, kol visko neišsiaiškino jas čia įkalinusi ragana Gingema. Viena princesė tučtuojau šoko ant žirgo, o kita negalėjo palikti likimo valiai savo augintinio Kiaulio ir stebuklingojo rutulio Žalsvio, tad dar teko šiek tiek luktelėti, kol ji viską sugraibys.
Laimei, viskas baigėsi gerai, princesės spėjo užšokt ant žirgo Iž Su Loveliu ir nurūko takučiu į svajonių ofisą, kuriame visi dirba tik po 20 valandų per savaitę!

Category: Atsiradus Dormeo
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.